Delir

Stau şi mă uit la sticla asta proastă şi proaspăt deschisă de Heineken, o marca futai de scumpă cu gust de pişat de cămile premium quality. Mhm, îmi creşte dorinţa de a avea o camilă în curte la mine. Barmanul a deschis geamul şi cum s-a aşezat frigul pe mine au început să mi se încreţească sfârcurile.

Încă nu pot să-mi explic cum dracu a putut prietena mea sî între în cameră şi mă întrebe, cu aceeaşi nonşalanţă cu care mi-ar spune că tocmai s-a terminat salamul meu preferat, „vrei să facem anal?” La vedere strap on-ului pe care îl avea în mână, penisul mi-a trimis semnale de alarmă şi n-am putut să fac altceva decât să-mi iau bocancii New Rock – încă o marcă futai de scumpă-, murdari ca de obicei, şi să mă refugiez în primul barul găsit în cartier. Mi-am desfăcut până şi a cincea sticlă de bere şi încă tot nu înţeleg de unde apar aceste dorinţe complet primordiale ale femeilor de a profana templul anal în toată sfinţenia lui. Desigur, trebe să fie vina feminismului ăsta recent apărut! Oare ce reacţie ar fi avut marele Napoleon sau Mihai Viteayu despre o asemenea propunere?

Ironia sorţii, în seara asta barul este plin de femei. Să las deoparte tortura asta psihică; păstrez privirile îndrăgostite numai pentru sticla mea de bere. Acum că mă uit mai bine, parcă mişună ceva între bulele acelea de chintesenţă haimeică. O fiinţă care pare să aibă o coadă de peşte bate sticla din interior cu degeţelele lui aparent angelice. Măi să fie, să existe o asemenea creatură pe lumea asta? Îmi vine să nu mai sorb din bere, nu cumva să perturb habitatul micii sirene. Oh, doamne, ce ochi, ce solzi, ce ten albicios, ce coadă şi…şi… o pulă?! Simt că mă paşte nenorocirea ce are să pună capăt masculinităţii mele, dar trupul îmi arde de dorinţă!

– Isuse Hristoase! Barman, dă-mi repede un pahar cu apă

Mi-am turnat cu furie pe palmă ce a mai rămas în sticlă, însă după asta… NIMIC. Mica sirena – dacă o şi pot numi astfel – nu mai era. Oh, sirenă gay… Oh, tu, sirenă, de ce te-ai întors în Atlantida ta lăsându-mă să putrezesc în jegul ăsta?

Asta este adevărata nenorocire: să fierbi de dorinţă şi să-ti vezi visele spulberate de vreo forţă superioară şi egoistă. Fiind diferiţi, eu şi sirena am fost despărţit pe nedrepte înainte să ne iubim.Într-o oarecare măsură, poate asta a simţit şi iubita mea când am plecat de acasă.Nu-mi rămâne altceva de făcut decât să mă reculeg, să mai beau o bere şi să mă întorc acasă să-i satisfac poftele sexuale.

Amin hallelujah, sirena aceea să fie cu mine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s